Blog voor ondernemers

Hieronder vind je de beste blogs voor ondernemers op gebied van merken, marketing en sales… Zo leer je handige tips en tricks om meer winst te behalen en je bedrijf te laten groeien.

Eigen cosmeticamerk starten

Eigen cosmeticamerk starten

Je eigen cosmeticamerk starten doe je door het volgen van dit unieke gratis stappenplan waarmee je gegarandeerd succesvol wordt.

Wat is een merk?

Wat is een merk?

Een merk is een vertaling van alle facetten die een bedrijf vormen waarbij de focus ligt op naam, logo, persoonlijkheid en marketing.

Merkenregister

Merkenregister

Het merkenregister bevat gepubliceerde en ingeschreven merken, tevens bevat het register merken die zijn geweigerd maar niet zijn ingetrokken.

R teken

R teken

Het R teken wordt het afgebeeld als ® en staat voor ‘registered trademark’, een term die uit de Verenigde Staten is overgewaaid en hier ook gebruikt wordt.

Verkopen op Amazon

Verkopen op Amazon

Verkopen op Amazon doe je succesvol door deze unieke tips te volgen en bovenal te ontdekken welke factoren kans op falen verkleinen.

Verkopen via bol

Verkopen via bol

Verkopen via Bol doe je succesvol door deze unieke tips te volgen en vooral te ontdekken welke factoren kans op falen verkleinen.

Copyright

Copyright

Copyright ontstaat op het moment dat iemand zijn of haar werk heeft gemaakt, maar het werk moet voldoende origineel zijn.

Merkwaarde

Merkwaarde

Merkwaarde verwijst niet puur naar de financiële waarde, maar naar de perceptie van de consument en naar de mate van klantervaring.

Onderscheidend vermogen merk

Onderscheidend vermogen merk

Elk merk heeft onderscheidend vermogen nodig om weigering ervan te voorkomen en succesvol te kunnen worden ingeschreven.