Internationaal merkenbureau 

Check gratis de beschikbaarheid van jouw merk
Merkenbureau

Onze diensten

Ons merkenbureau is er voor wereldwijde registraties van Belgische merken.

Je wordt altijd geadviseerd door modellen- en merkengemachtigden gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht.

Merk

Merk registreren

Het registreren van een merk zorgt ervoor dat je een monopolie krijgt op het merk. Hierdoor kan je concurrenten tegenhouden 
Logo

Logo registreren

In veel gevallen kan een naam niet worden geregistreerd en wordt daarom gekozen voor het woord- beeldmerk
Bewaking

Merkbewaking

Het bewaken van een merk is essentieel om verwatering te voorkomen en op tijd op te kunnen treden tegen nieuwe aanvragen
Onderzoek

Merkonderzoek

Je merk onderzoeken is belangrijk voordat je gaat registreren, zodat je zeker weet wat de kansen en risico’s zijn
merkbureau

Een merk is niets waard zonder bescherming

Je wilt jouw bedrijf beschermen en daarom ben je op zoek naar een merkenbureau in Belgie dat je daarbij goed kan helpen. Of je nu in de Benelux, Europa of wereldwijd wilt registreren, goed advies en goede bewaking is noodzakelijk. Wij begrijpen dat je wel wilt weten met wie je zaken doet en daarom kun je bij ons altijd een gratis adviesgesprek inplannen als je wilt registreren.

Wat zijn de kosten van een bureau gespecialiseerd in merken?

Ons bureau werkt met vaste tarieven. Zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent en is de totale kostprijs helder.

Enkele reviews

Onze klanten zijn tevreden over ons, dat vertellen we graag. Maar we laten nog liever de echte ervaring die zij met ons hadden aan je zien.

"Ik ben supersnel geholpen door een enthousiaste medewerker!"

Mevrouw S. Karabudak

"Aanrader. Fijn merkenbureau met persoonlijke en snelle dienstverlening."

De heer Noij

"Ze bieden snelle, vriendelijke en persoonlijke hulp bij het zoeken naar beschikbare merken"
De heer Lele

Wanneer moet je een merkenbureau inschakelen?

Het inschakelen van een merkenbureau is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw merken en modellen niet geweigerd worden en om een perfect geoptimaliseerde beschermingsomvang te krijgen, zodat je weet dat jouw naam, logo of ontwerp goed beschermd is.

Bij het inschakelen van een merkenbureau is de kans dat bezwaar wordt gemaakt door een ouder merk minder dan 1 procent. Daarnaast bieden we registratiegarantie, waardoor je zeker weet dat jouw merk niet geweigerd wordt op onderscheidend vermogen en dat je gratis een nieuwe merkaanvraag krijgt als het merk onverhoopt wel geweigerd wordt.

Wat zijn de voordelen van een merkenbureau?

Groot voordeel van een merkenbureau is, dat je zeker weet dat jouw merk goed beschermd is. Merkengemachtigden optimaliseren de beschermingsomvang, maar zorgen er ook voor dat jouw merk onderscheidend genoeg is op het moment dat het wordt ingediend.

De unieke garantie die ons bureau biedt, zorgt ervoor dat je kosten bespaart en zekerheid hebt dat jouw merk niet wordt geweigerd op absolute gronden.

Daarnaast is het belangrijk dat een merkenbureau internationaal ervaring heeft. Als jouw merk groeit, dan wil je niet alleen bescherming in de België of Europa, maar ook daarbuiten.

Waarom is een internationaal merkenbureau noodzakelijk?

Een internationaal merkenbureau heeft specialisten die ervaring hebben met het bepalen van de beste depotstrategie. Dit betekent dat zorgvuldig wordt bepaald welke route juridisch het sterkste is, maar ook qua kostprijs het meest aantrekkelijk is.

De balans tussen prijs en stabiele basis voor internationale registratie geeft hierbij uiteindelijk de doorslag om te registreren. Een internationaal depot kent namelijk veel ingewikkelder vereisten en deadlines dan wanneer het enkel gaat om een aanvraag hier. Zo moet gedurende de procedure vaak aanvullende documenten worden opgesteld en kan je te maken krijgen met een office action welke zonder specialisten eigenlijk niet te overkomen zijn.

Waar vind je ons bureau?

Onze merkenbureaus vind je in België en Nederland. Ons kantoor in België bevindt zich in Antwerpen. 

Merken bureau